بهترین سایت‌ها برای خرید سرور خارجی

بهترین سایت‌ها برای خرید سرور خارجی

توسط : تیم خبری
94

امروزه بسیاری از کسب و کارها به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند. تمامی این کسب و کارها برای بزرگ کردن فعالیت آنلاین خود نیاز به طراحی سایت و خرید سرور دارند. معمولاً با رشد وب سایت نیازهای آن افزایش پیدا می‌کند. بنابراین برای وب سایت‌های بزرگ معمولاً سرور مجازی خارجی خریداری می‌شود. یکی از مشکلاتی که در خرید سرور خارجی با آن روبرو هستیم، نیاز به پرداخت ارزی و بین المللی برای این نوع از خرید است. در این مقاله قصد داریم بهترین سایت‌ها برای خرید سرور خارجی را مورد بررسی قرار دهیم. برای کسب اطلاعات کامل در این زمینه در این مقاله با ما همراه باشید.


چرا باید سرور خارجی بخریم؟ 


خرید سرور خارجی نسبت به خرید سرور داخلی از مزایای مختلفی برخوردار است. برخی از مهمترین مزایای آن موارد زیر هستند: 
1.    قدرتمند بودن سخت‌افزار نصب شده
برای ساخت سرور معمولاً سخت‌افزارهایی روی آن نصب می‌شود. از آنجایی که در خارج از کشور دسترسی به سخت‌افزارهای با کیفیت راحت‌تر است، سرورهای خارجی با کیفیت‌تر هستند. 
2.    زیاد بودن میزان آپ تایم
آپ تایم با نام زمان فعالیت یا در دسترس بودن سرور نیز شناخته می‌شود. به صورت کلی زیرساخت تکنولوژی در کشورهای اروپایی از کشور ایران بهتر است. همین موضوع باعث می‌شود زمان فعالیت سرور بیشتر و بالاتر باشد.
3.    دارا بودن پهنای باند زیاد
تکنولوژی در کشورهای اروپایی پیشرفته‌تر است. سرورهایی که در کشورهای اروپایی قرار گرفته‌اند، دست بازتری برای ارائه باند و ترافیک بیشتر دارند. 
4.    امنیت بالای سرورهای خارجی
سرورهای خارجی نسبت به سرورهای داخلی از امنیت بالاتری برخوردار هستند. البته امنیت اطلاعات سایت به شرکت هاستینگ بستگی دارد، اما به صورت کلی می‌توان گفت سرورهای خارجی امنیت بیشتری دارند.
به صورت کلی اگر به دنبال دسترسی به سرورهای پرسرعت و بدون محدودیت هستید، خرید سرور خارجی به شما پیشنهاد می‌شود.


نکات مهم انتخاب سایت برای خرید سرور خارجی


برای خرید سرور باید مسائل مختلفی را مد نظر قرار دهید. در این قسمت از مقاله به پنج مورد از این نکات اشاره می‌کنیم.


1- پشتیبانی و پاسخگویی سریع


پشتیبانی و پاسخگویی سریع یکی از مهم‌ترین مسائل در خرید سرور است. سرور شما باید این امکان را داشته باشد که در صورت بروز هرگونه مشکل سریعاً پاسخگو باشد. پشتیبانی و پاسخگویی ممکن است با استفاده از تیکت و یا با تماس تلفنی انجام شود. به هر حال بهتر است پشتیبانی سرور شما در کمتر از ۱۰ دقیقه به سوالات شما پاسخ دهد.


2- امکان سفارشی سازی و دسترسی‌های مختلف


سرور بهتر است از امکان سفارشی سازی و دسترسی‌های مختلف برخوردار باشد. امکان سفارشی سازی سرور با نام costom نیز شناخته می‌شود. این امکان به شما کمک می‌کند بتوانید از منابع سرور به اندازه مورد نیاز خود استفاده کنید.


3- بررسی شرایط امنیتی


اگر سرور از شرایط امنیتی خوبی برخوردار نباشد، امکان از دست رفتن اطلاعات وجود دارد. قبل از خرید سرور خارجی شرایط امنیتی سرور را مورد بررسی قرار دهید. 


4- بررسی پشتیبانی فنی


هر سایتی که از آن سرور خارجی می‌خرید، حتماً باید یک تیم قدرتمند برای پشتیبانی فنی داشته باشد. پشتیبانی فنی شامل پاسخگویی به سوالات و مشکلات فنی، راهنمایی در مورد تنظیمات و پیکربندی سرورها و ... است. پاسخگویی در زمان بروز مشکلات و خطاها نیز از دیگر موارد مهم در پشتیبانی فنی است.


5- قابلیت ارائه سرویس‌های اضافی


در برخی از موارد ارائه سرویس‌های اضافی مانند نصب و راه‌اندازی نرم‌افزارها، مانیتورینگ سرورها و همچنین ارائه فضای ابری مورد نیاز است. در این گونه موارد سایتی که از آن سرور می‌خرید باید قابلیت پاسخگویی به تمامی این نیازها را داشته باشد.

 
مقایسه بهترین سایت‌های خرید سرور خارجی


سایت‌های مختلفی در زمینه فروش سرور خارجی فعالیت می‌کنند. هر یک از این سایت‌ها دارای مزایا و معایب مربوط به خود هستند. در این قسمت از مقاله از 20 پیمنت، ۶ مورد از بهترین سایت‌ها سرور خارجی همراه با مزایا و معایب مربوط به آنها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.


1- InMotion


سایت InMotion یکی از برترین سایت‌ها برای ارائه خدمات سرور خارجی است. این سایت به دلیل دارا بودن شرایط به روز رسانی مناسب، پشتیبانی عالی و قیمت اقتصادی و مقرون به صرفه مشتریان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد. این سایت در میزبانی وب اشتراکی نیز بهترین گزینه است. همچنین به عنوان ارائه دهنده ایده‌آل برای شروع یا به روز رسانی سایت شناخته می‌شود.


2- DreamHost


سایت DreamHost به دلیل دارا بودن پهنای باند نامحدود یکی از گزینه‌های مناسب برای خرید سرور خارجی به شمار می‌رود. این سایت دارای سرویس‌های متعددی است و خدمات زیادی را جهت بهبود سایت به شما ارائه می‌دهد. یکی از مشکلات مهم در خرید سرور از این سایت، عدم پشتیبانی تلفنی یا چت زنده برای کاربران است.


3- Bluehost


این سایت یک سایت معتبر سرور خارجی است که برای کاربران خود دامنه دائمی رایگان در نظر گرفته است. اگر هنوز سایت خود را ایجاد نکرده‌اید، با خرید سرور از این سایت دامنه رایگان هدیه بگیرید. سایت Bluehost دارای حداکثر 8 گیگابایت حافظه رم و پردازنده 4 هسته و حساب نامحدود ایمیل است. تمامی این ویژگی‌ها این سایت را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای خرید سرور خارجی تبدیل کرده است.


4- iPage


اگر به دنبال خرید سرور از سایتی هستید که پشتیبانی قوی داشته باشد، ipage بهترین انتخاب ممکن است. این سایت علاوه بر پشتیبانی تلفنی از چت آنلاین نیز برای پاسخ به سوال مشتریان خود استفاده می‌کند. دارا بودن گواهی ssl و پشتیبانی گیری رایگان مداوم از سایت شما از دیگر مزایای این سایت است.


5- HostGator


HostGator از نظر ارائه سرور با کیفیت در نظرسنجی‌های سایت websitebuilderexpert بهترین رتبه را به دست آورده است. برخی از افراد سایت HostGator را استاد میزبانی وب می‌نامند. 


6- Liquidweb


Liquidweb از معتبرترین سرویس‌های ارائه دهنده سرور در جهان به شمار می‌رود. این سایت جایگاه سوم از فهرست بهترین vps در جهان را از آن خود کرده است. Liquidweb از پهنای باند ۱۰ ترابایت برخوردار است که از بالاترین ظرفیت‌های پهنای باند به شمار می‌رود. به روزرسانی مداوم امنیت سرورها و پشتیبانی از تمامی سیستم عامل‌ها و نرم‌افزارهای معتبر از دیگر ویژگی‌های این سایت هستند. 


سرور اختصاصی، مجازی یا ابری؟ کدام یک برای شما مناسب‌تر است؟


انتخاب بین سرور اختصاصی، مجازی یا ابری تنها به نیاز و توقعات شما از سرور مربوط است. اگر شما قصد راه‌اندازی سایتی با تعداد کاربر بالا داشته باشید، مسلماً انتخاب سرور برای شما متفاوت خواهد بود. در این قسمت از مقاله سه سرور اختصاصی، مجازی و ابری را مورد بررسی قرار می‌دهیم. این بررسی به شما کمک می‌کند تا انتخاب راحت‌تری داشته باشید. 


1- سرور اختصاصی


سرور اختصاصی و مجازی خارجی از جهات مختلفی با یکدیگر تفاوت دارند. زمانی که صحبت از کیفیت و سرعت بالای سرور می‌شود، مسلماً نام سرور اختصاصی باید در صدر لیست قرار بگیرد. سرور اختصاصی کامپیوتری فیزیکی است که در یک دیتا سنتر برای شما راه اندازی شده است. با خرید سرور اختصاصی فقط و فقط شما از این کامپیوتر فیزیکی استفاده می‌کنید. کاربر سرور اختصاصی از منابع واقعی و فیزیکال مانند هارد دیسک، RAM ،CPU و GPU استفاده خواهد کرد. برخی از مهمترین مزایای استفاده از سرور اختصاصی موارد زیر هستند: 
•    در سرور اختصاصی در سفارشی سازی کردن پیکربندی سرور آزادی کامل خواهید داشت.
•    حریم شخصی و امنیت داده‌ها به صورت کامل تضمین شده خواهد بود.
•    آپ تایم بی‌نظیر سرور اختصاصی از دیگر مزایای آن است.
•    این سرور زمان load سریع و بی‌نظیری دارد.


2- سرور ابری


سرور ابری نوعی سرور مجازی است که در محیط رایانش ابری اجرا می‌شود. مهمترین مزیت سرور ابری این است که این سرور مقیاس پذیری درخور توجهی دارد. مقیاس پذیری بالای این سرور باعث شده است در صورت نیاز بتوانید منابع سخت‌افزاری بیشتری خریداری کنید. برخی از مهم‌ترین مزایای استفاده از سرور ابری موارد زیر هستند: 
•    در استفاده از سرور ابری به هزینه زیاد برای نگهداری از سخت‌افزارهای مختلف نیازی نیست.
•    سرور ابری به شما این امکان را می‌دهد که بر اساس میزان مصرف خود هزینه بپردازید.
•    تحویل و استقرار سرور فوریست و نیاز به زمان خاصی ندارد. 


3- سرور مجازی


سرور مجازی تقریباً عملکردی مشابه با سرویس ابری دارد. تنها تفاوت این دو مورد این است که سرویس مجازی از قابلیت‌های بالاتری نسبت به سرویس ابری برخوردار است. سرور مجازی در واقع سروری فیزیکی است که به چند بخش کوچک‌تر تقسیم می‌شود. هر یک از این بخش‌ها در محیط سرور مجازی خود فعالیت می‌کنند. یکی از مشکلاتی که در سرور مجازی با آن روبرو هستیم این است که در این سرورها ارتقای منابع دشوار است. البته گفته می‌شود با کمک متخصصان آی تی می‌توان ارتقاء منابع را انجام داد. اگر حتی به کمک متخصصان منابع سرورها را ارتقا دهید، امکان از کار افتادن آنها زیاد است. به صورت کلی سرورهای مجازی قدرت زیادی دارند، اما مدیریت کردن آنها دشوار است. برخی از مهمترین مزایای سرورهای مجازی موارد زیر هستند: 
•    سرور مجازی یکی از مقرون به صرفه‌ترین انواع سرور است.
•    از آنجایی که تمامی داده‌ها جداگانه ذخیره و نگهداری می‌شوند، این سرور از امنیت بالایی برخوردار است. 
•    در صورت نیاز می‌توانید سرور مجازی خود را بدون هیچگونه تاثیری روی سایر سرویس‌های مجازی راه‌اندازی کنید.

با توجه به تمامی اطلاعاتی که در بالا به آنها اشاره شد، انتخاب بهترین سرور تنها به نظر شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال سروری با کیفیت هستید، سرور اختصاصی به شما پیشنهاد می‌شود. اگر به دنبال سرور خارجی ارزان هستید، سرور ابری و مجازی گزینه‌های خوبی برایتان هستند. با مطالعه تمامی مشخصات و ویژگی‌های سرورها که در بالا به آنها پرداخته شد، می‌توانید بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.


راهنمای خرید سرور خارجی از ایران


یکی از مشکلاتی که در خرید سرور خارجی از ایران با آن روبرو هستیم، نیاز به پرداخت‌های بین‌المللی برای پرداخت هزینه سرور است. برای پرداخت هزینه سرور خارجی حتماً باید از کارهایی مانند مستر کارت یا ویزا کارت استفاده کنید. استفاده از روش پرداخت پی پال یکی دیگر از روش‌هاست. از آنجایی که تمامی این روش‌ها در داخل کشور ایران تحریم شده‌اند، خرید سرور vps خارجی با مشکلاتی روبرو شده است. یکی از بهترین راه حل‌ها برای برطرف کردن این مشکل استفاده از خدمات واسطه‌ای مانند ۲۰ پیمنت است.  با کمک سایت اینترنتی ۲۰ پیمنت می‌توانید تمامی خریدهای ارزی برای سایت خود را با کمترین دردسر ممکن انجام دهید. برای خرید سرور مجازی از خارج از ۲۰ پیمنت می‌توانید از این سایت اینترنتی پرداخت پی پال خود را انجام دهید. این سایت اینترنتی در کمترین زمان ممکن حساب پی پال شما برای پرداخت هزینه سرور را ایجاد می‌کند. در نهایت با پرداخت هزینه سرور می‌توانید سرور مورد نظر خود را خریداری کنید و روی سایت خود مورد استفاده قرار دهید.
نکات کلیدی برای کاهش هزینه‌ها در خرید سرور خارجی
اگر به دنبال کاهش هزینه‌ها در خرید سرور خارجی هستید، می‌توانید از روش‌های مختلفی برای کاهش هزینه‌های جاری استفاده کنید. یکی از بهترین این روش‌ها استفاده از پیشنهادات و تخفیفات ویژه در هنگام خرید سرور خارجی است. برخی از سایت‌ها در برخی از روزهای سال برای سرورهای خود تخفیفات ویژه‌ای در نظر می‌گیرند. اگر در این زمان سرور مجازی خود را خریداری کنید، شامل تخفیفات ویژه‌ای خواهید شد. برخی دیگر از روش‌هایی که برای کاهش هزینه‌ها در خرید سرور خارجی می‌توان از آن استفاده کرد، موارد زیر هستند: 
•    برای داشتن خرید اقتصادی و مقرون به صرفه از سرور مجازی به جای سرور اختصاصی استفاده کنید.
•    همواره همه نرم‌افزارهای سایت خود را به روز رسانی کنید. این مورد می‌تواند روی میزان استفاده از منابع سرور تاثیرگذار باشد.
•    حافظه مورد استفاده خود را تخمین بزنید. این مورد به شما کمک می‌کند تا بیش از حافظه مورد نیاز سرور خریداری نکنید.
•    سروری با پهنای باند مناسب بخرید. اگر شما در اوایل کار خود هستید و روزانه کمتر از ۱۰۰ کلیک دارید، نیازی به خرید سرور گران قیمت وجود ندارد. 


جمع بندی


در این مقاله از 20 پیمنت به بهترین سایت‌ها برای خرید سرور مجازی اشاره کردیم. هر یک از سایت‌ها را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار دادیم. در ادامه متوجه شدیم که انتخاب بین انواع مختلف سرور خارجی تنها بستگی به سایت و میزان استفاده شخصی شما دارد. اگر به دنبال خرید سرور خارجی به آسان‌ترین روش ممکن هستید، از طریق سایت اینترنتی 20 پیمنت می‌توانید سرور خارجی مورد نظر خود را خریداری کنید. این سایت با امکان پرداخت آسان ارزی برای شما این امکان را فراهم کرده است که هزینه‌های مربوط به سرور سایت را بدون دردسر بپردازید. امیدواریم با خواندن این مقاله توانسته باشید اطلاعات خوبی در مورد سرورهای خارجی به دست بیاورید و خریدی آسان و مقرون به صرفه را تجربه کنید. 


پرسش‌های متداول درباره خرید سرور خارجی


۱. بهترین سایت‌ها برای خرید سرور خارجی کدامند؟


 InMotion، DreamHost، Bluehost، iPage، HostGator و Liquidweb از بهترین سایت‌ها برای خرید سرور خارجی شناخته می‌شوند. 


۲. آیا خرید سرور خارجی برای سایت‌های ایرانی مناسب است؟


 سرورهای خارجی در اکثر موارد برای سایت‌هایی که مخاطبان بین‌المللی دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر سایت ایرانی دو زبانه باشد و یا مخاطبان خارجی نیز داشته باشد، سرور خارجی گزینه مناسبی است.


۳. کارمزد و هزینه‌های جانبی خرید سرور خارجی چقدر است؟


 این مورد به نحوه پرداخت شما، هزینه کلی سرور و سایت ارائه دهنده خدمات سرور بستگی دارد. 

برچسـب هـا : حواله ارزی ، خرید ، سرور ، خارجی
لطفا ایمیل خود را بدرستی وارد نمایید، پاسخ به این ایمیل ارسال خواهد شد