روسیه ارز مجازی با پشتوانه طلا راه‌اندازی می‌کند

روسیه ارز مجازی با پشتوانه طلا راه‌اندازی می‌کند

توسط : تیم خبری
2,405

به گزارش تیم رصد اخبار روز بیست پیمنت از خبرگزاری تسنیم به نقل از کریپتوپولیتان، بانک مرکزی روسیه احتمالا مجوز ارز مجازی با پشتوانه طلا را صادر میکند ولی از طرف دیگر، این بانک ملی ادعا می‌کند این ارز مجازی به عنوان جایگزین روبل روسیه عمل نمی کند.

مجلس نمایندگان روسیه از ایده ارز پایدار به پشتوانه طلا استقبال کرده است که احتمالا پس از یک قرارداد دو جانبه به صورت بین‌المللی ایجاد می‌شود.

الویرا نابیولینز، رئیس بانک مرکزی روسیه گفت که این بانک در مورد پیشنهاد مجلس برای استفاده از ارز مجازی با پشتوانه طلا در معاملات فکر می کند ولی وی بر انجام پرداخت ها با ارز ملی تاکید کرد.

روسیه مخصوصاً در مورد صنعت ارز مجازی تردید دارد. سال گذشته این کشور سعی کرد این بخش را عادی کند و از سایر کشورها مثل ژاپن و مالت تقلید کند.

پیشنهاد مطالعه: آشنایی با کشور روسیه

طبق گزارشات قبلی، مجلس روسیه هدف خود را برای قانونی کردن صنعت ارز مجازی در آغاز سه ماهه سوم 2018 اعلام کرده بود. در 2019 ولادیمیر پوتین هدف دیگری برای مجلس تعیین کرد که تصویب قانونی در مورد کنترل ارز مجازی بود.

الویرا قصد دارد یک ارز پایدار ارائه دهد، ارزی که مثل بیت کوین غیر قابل پیش‌بینی نباشد چون پشتوانه آن یک منبع  مطمئن است.  وی اشاره‌ای به ارزی که متصل به طلا است، نکرد.

الویرا گفت کمیته نظارت در حال بررسی ارزهای پایداری است که می‌توانند در بانک نگهداری شوند ولی بانک علاقه ای به اضافه کردن ارز مجازی به سیستم مالی کشور ندارد.

اخیراً ولادیسلاو جینکو، یک اقتصاددان اظهار داشت که افزایش تحریم‌های آمریکا علیه روسیه باعث تشویق این کشور به سرمایه‌گذاری در ارز مجازی می‌شود.

النا سیدورنکو، یک مقام کرملین گفت که بیانیه جینکو غیر منطقی و به دور از ایده های دولت است.

ارز مجازی با پشتوانه نفت

همچنین سال گذشته روسیه با اشاره به اینکه دولت موافق با ارز مجازی است، اولین ریسک بزرگ بلاک چین خود را روی یک ارز مجازی با پشتوانه نفت انجام داد .

به گفته ایگور یوسفوف، وزیر انرژی سابق روسیه، این کشور در مراحل آخر انتشار یک مدل ارز مجازی با دلارهای حاصل از نفت قرار دارد . وی گفت آنها به دنبال دور زدن تحریم های تجاری و مالی هستند. او ادعا کرد که سایر کشورهای تولید کننده نفت هم قصد دارند صادرات نفت و گاز خود را بدون اتکا به درآمدهای حاصل از دلار آمریکا افزایش دهند.

وی اضافه کرد کشورهای عضو اوپک و غیر عضو اوپک بیش از دو سوم ذخایر نفت جهان را کنترل می‌کنند. این اتحاد به نوبه خود نه تنها منطقی است بلکه از نظر اقتصادی هم به صرفه است.

لطفا ایمیل خود را بدرستی وارد نمایید، پاسخ به این ایمیل ارسال خواهد شد