14 گام تا دریافت ویزای مهارتی در استرالیا

14 گام تا دریافت ویزای مهارتی در استرالیا

توسط : تیم محتوا
525

14 مرحله اصلی مهاجرت به استرالیا :

1. بررسی و  انتخاب حرفه (Occupation) متناسب با شغل خود از لیست MLTSSL  (Medium and Long-term Strategic Skills List) ویژه ویزاهای ۱۸۹، ۴۸۵ و ۴۸۹ و  لیست (STSOL (Short-term Skilled Occupation List  برای ویزاهای 190، 186 و 489.

بیشتر بخوانید : آشنایی با انواع ویزای استرالیا

2. بررسی اولیه مدارک توسط سازمان ارزیابی متناسب با حرفه انتخابی (Occupation)

3. آماده سازی نامه سابقه کار متناسب با حرفه.

4. آماده سازی و ارسال مدارک مورد نیاز به سازمان ارزیابی.

5. محاسبه امتیازات و آماده سازی فرم ( Expression of Interest)  EOI

(سیستم Skill Select از تاریخ یکم ژانویه 2012 برای مهاجرت به استرالیا راه اندازی گردید. با استفاده از این سیستم افراد به صورت آنلاین پرونده خود را جهت مهاجرت به استرالیا ثبت کرده و طبق سیستم EOI امتیاز شماری می شوند.  سپس طبق امتیازی که هر شخص بدست می آورد، سیستم به صورت هوشمند (Pool and Pass) برای افراد واجد شرایط دعوت نامه می فرستد. دعوت نامه به صورت ایمیل به متقاضی مهاجرت به استرالیا فرستاده می شود. بعد از دریافت دعوت نامه اقامت استرالیا، متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص، می بایست در کمتر از 60 روز مدارک لازم برای دریافت اقامت استرالیا را برای اداره مهاجرت بفرستد. اگر بعد از ثبت EOI مدت 2 سال سپری شد و هنوز دعوت نامه ای دریافت نکردید شما از سیستم EOI خارج می شوید و مجددا می بایست ثبت نام کنید.

دقت داشته باشید که سیستم EOI بر مبنای نیاز دولت استرالیا برای متقاضیان اقامت استرالیا دعوت نامه می فرستد، اگر رشته مورد نظر شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا پر شده باشد، می بایست تا دور بعدی که لیست مهارت های لازم استرالیا اعلام شود صبر کنید.)

6. بررسی اسپانسرهای ایالتی بر اساس امتیازات و جمع آوری داده های مورد نظر ایالت.

7. ثبت آنلاین اسپانسری.

8. انتظار جهت دریافت اسپانسری و دعوتنامه (Invitation)

9.  ثبت پرونده در سایت سازمان مهاجرت و آپلود مدارک در سایت.

10. مشخص شدن Case Officer و پاسخگویی به سئوالات احتمالی طرح شده از سوی آفیسر.

11. چک های (Checking) مختلف از جمله سابقه کار و ...

12. ارائه نمره آیلتس همراه

13. انجام آزمایش های پزشکی و دریافت عدم سوء پیشینه.

14. دریافت ویزا (Visa)

نوع اقامت

نام ویزا

شماره ویزا

دائم

ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا

ویزای 186 استرالیا

ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما در مناطق «کم‌جمعیت»

ویزای 187 استرالیا

ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل

ویزای 189 استرالیا

ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی

ویزای 190 استرالیا

موقت

ویزای کار موقت برای افراد متخصص

ویزای 400 استرالیا

ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت و اسپانسر فامیلی

ویزای 489 استرالیا

سیستم امتیازدهی مهاجرت به استرالیا :

1- حداکثر 44 سال تمام.

2- ارزیابی مدارک تحصیلی و کاری توسط یکی از سازمان های مربوطه پ

3- دانش زبان حداقل IELTS 6 یا PTE 50 در هر یک از ۴ مهارت آزمون

4- حداقل امتیاز برای درخواست ویزا

5- سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا

موارد امتیازآور

امتیاز

موارد امتیازآور

امتیاز

مدارک تحصیلی

سن

مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا

۲۰

۱۸ تا ۲۴ سال تمام

۲۵

مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا

۱۵

۲۵ تا ۳۲ سال تمام

۳۰

مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا

۱۰

۳۳ تا ۳۹ سال تمام

۲۵

مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص

۱۰

۴۰ تا ۴۴ سال تمام

۱۵

تحصیل در استرالیا

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا

5

کمتر از یک سال

۰

تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا

5

۱ تا ۲ سال

۵

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

 

۳ تا ۴ سال

۱۰

امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر

5

۵ تا ۷ سال

۱۵

تسلط به زبان انگلیسی

۸ تا ۱۰ سال

۲۰

قابل قبول

0

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

خوب

10

کمتر از ۳ سال

۰

عالی

20

۳ تا ۴ سال

۵

صلاحیت تحصیلات تخصصی

۵ تا ۷ سال

۱۰

مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک

5

۸ تا ۱۰ سال

۱۵

اسپانسر

همسر

امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)

5 یا 10

امتیاز همسر

5

دانش زبان برای مهاجرت به استرالیا :

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTS

حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت

OET

نمره B در هر چهار بخش آزمون OET

حداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET

نمره A در هر چهار  بخش آزمون OET

TOEFL

حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاری

حداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری

حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری

PTE

حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت

CAE

حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمون

حداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمون

حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

اسپانسر ایالتی استرالیا :

گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای 190)

گرفتن اسپانسر از مناطق كم جمعیت استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای 489 )

اسپانسر فامیلی استرالیا :

اسپانسر شما نمی تواند در هر منطقه ای از استرالیا باشد و حتما باید در منطقه Designated Areas زندگی کند.

برای استفاده از این امتیاز اسپانسر شما باید در یکی از مناطق زیر باشد:

مهاجرت به استرالیا

به منظور تهیه ویزا برای مهاجرت به کشور استرالیا، اولین گام که شما عزیزان باید انجام دهید، تعیین وقت سفارت استرالیا می باشد. پس از تعیین وقت توسط سفارت، به شما این امکان داده می شود که به سفارتخانه استرالیا مراجعه نموده و در آنجا از شما مصاحبه به عمل می آید.

جهت تعیین وقت سفارت استرالیا شما باید مبلغی به دلار استرالیا به صورت آنلاین پرداخت نمایید . چنانچه شما ویزا کارت یا مستر کارت در اختیار دارید  می توانید  پرداخت های خود را بسیار راحت و آسان انجام  دهید. همچنین می توانید از طریق خدمات سایت 20 پیمنت نسبت به خرید مستر کارت مجازی اقدام نمائید.حتی در صورتی که قصد خرید کارت اعتباری ندارید می توانید پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت استرالیا را به تیم بیست پیمنت بسپارید.

لطفا ایمیل خود را بدرستی وارد نمایید، پاسخ به این ایمیل ارسال خواهد شد
avatar
15 روز قبل

بسیار اطلاعات مفیدی بود. لطفا بیشتر در جورد مهاجرت بنویسید. با تشکر